Lunch tisdag 18/10
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, brynt smör, kapris & dill
Linssoppa med cocosgrädde, paprika & morot. Med surdegskrutonger
Sallad med kyckling, bakad gulbeta, sockerärtor & wrångebäcksost
Ugnsbakad lax serveras med kokt potatis, brynt smör, kapris & dill
Linssoppa med cocosgrädde, paprika & morot. Med surdegskrutonger
Sallad med kyckling, bakad gulbeta, sockerärtor & wrångebäcksost
Köttbullar med stekt potatis, rårörda lingon, cornichoner & brunsås Sallad med kallrökt lax, råhyvlad fänkål & färsk pepparrot Soppa på jordärtskocka, potatis & västerbottenost
Borsjtj, rödbetssoppa med pepparrotskräm Grekisk sallad med krav-fetaost Räkfylld Rödtunga med kokt potatis och sås på brynt smör och körsbärstomater