top of page

OM OSS

Den gamla handelsgården har gett namn till Nygrens Café. Den gemytliga magasinsbyggnaden där caféet är beläget har omsorgsfullt rustats upp och de synliga tegelväggarna, sammetssofforna och kristallkronorna ger lokalen en härlig atmosfär. När vädret tillåter är det populärt att fika på den mysiga innergården. Här sitter gästerna länge och njuter av det hembakade brödet och bakverken.

Ekologiska kaffebönor mals till varje enskild gäst och du kan njuta av såväl presskaffe som espresso och cappuccino. Tedrickare har ett stort utbud av rött, grönt och svart te. 

Caféet har som filosofi att samvetet får vara med och bestämma, därför är de flesta råvarorna ekologiska. Alla ägg som används är såklart ekologiska och KRAV-märkta från frigående höns utomhus, mjölet som används i bröd och bakverk är också KRAV-märkt och ekologiskt och kommer ifrån en närbelägen kvarn. Här finns heller ingen oekologisk choklad, varesig i bakverk eller dryck, utan den är ekologisk och dessutom

tillverkad i Sverige.

IMG_9463.JPG
  • Vårt utbud: Hembakat bröd, bak- och kakverk, gamla och nya svenska klassiker. Sallader och smörgåsar med noga utvalda råvaror, mycket ekologiskt och grönt.

  • Vårt alternativa utbud: Här finns alltid alternativ för dig som önskar bakverk utan gluten, laktos, mjölk och ägg. det finns glutenfritt bröd

  • Servering inomhus och utomhus, ca 80+80 platser.

  • Caféet ligger inne på en historiskt intressant innergård som på 1700-talet inrymde både gästgiveri och handelsverksamhet.

  • Nygrens Café är med i White Guide Café

bottom of page